Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان فرماندار آزادشهر با اشاره به اینکه اشتغال های ایجاد شده بر مبنای مهارت های آموزش فنی و حرفه ای پایدار است، گفت: آموزش های مهارتی باید برحسب نیاز بازار باشد.

سید جواد کریمی ظهر امروز در دیدار با مسئولان اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان اظهار کرد: توسعه و توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای راهبرد بسیار مهم در حوزه اشتغال پایدار محسوب می‌شود و در سالی که به نام تولید، اشتغال و  دانش بنیان نامگذاری شده آموزش های فنی و حرفه‌ای می‌تواند ما را به تحقق این شعار نزدیک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برای حل بحران بیکاری راهی جز مهارت‌آموزی وجود ندارد، افزود: آموزش های فنی و حرفه ای به اشتغال پایدار کمک می کند، در این مسیر باید از شیوه های نوین و متناسب با شرایط استفاده شود و آموزش های مهارتی از جنبه های دیگر موردتوجه قرار گیرد.

فرماندار آزادشهر با بیان اینکه اشتغال پایدار باعث کاهش آسیب های اجتماعی خواهد شد، تأکید کرد:  ارتباط بین دانشگاه و مهارت آموزی و صنایع باید توسعه یابد، همچنین طرح «ایران مهارت» باید به صورت جدی در آموزش و پرورش پیگیری شود.

کریمی با اشاره به اینکه اشتغال های ایجاد شده بر مبنای مهارت های آموزش فنی و حرفه ای پایدار است، بیان کرد: آموزش های مهارتی باید در شهرک های صنعتی و صنایع توسعه یابد و کارگاه‌های جوار کارگاهی و بین کارگاهی در کنار صنایع ایجاد شود.

وی با اشاره به مزیت شهرستان آزادشهر در حوزه گیاهان دارویی، بیان کرد:  باید به موضوع گیاهان دارویی در فنی و حرفه ای توجه شود و آموزش های ما در این بخش توسعه یابد.

فرماندار آزادشهر با اشاره به اینکه آموزش های مهارتی باید براساس نیاز بازار باشد، یادآور شد: سفیران مهارت در ۱۰ روستای شهرستان حضور پیدا می کنند از طرفی دهیاری ها باید به آموزش های فنی و  حرفه ای کمک کنند.

کریمی با بیان اینکه نیازمندی ادارات به آموزش های مهارتی باید به مراکز فنی و حرفه ای شهرستان ارسال شود، خاطرنشان کرد: باید  پیوست مهارتی برای متقاضیان در مشاغل تهیه شود، از طرفی آموزش های فنی و حرفه ای را باید در بستر مجازی گسترش دهیم همانطور که بسیاری از دانشگاه‌ها در سطح دنیا الکترونیکی هستند باید آموزش های مهارتی نیز در فضای مجازی افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سید جواد کریمی طرح ایران مهارت مهارت آموزی اشتغال آموزش فنی و حرفه ای آموزش های فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یکی از توفیقات کشور ایران مشارکت مردم در کلیه امور است و تجربه ثابت کرده حضور مردم در پیش‌برد اهداف نقش بسزایی دارد.

وی افزود: تأمین فضا، زیرساخت و تجهیزات آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از زیرنظام‌های ۶ گانه است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به دنبال سند تحول در دولت سیزدهم گام‌های خوبی برداشته شده است و سهم خیرین در این سند بسیار زیاد است.

حیدری عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۲۲۰ باب کلاس ساخته شده و ۳۶۰ باب در حال ساخت است، همچنین ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور جهت توسعه و تجهیز مدارس اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: باید کلیه مدارس کانکسی و خشت و گلی در چهارمحال و بختیاری به مدارس پایدار تبدیل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از کارهای ارزشمند و ماندنی دولت سیزدهم را رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد.

حیدری یکی از برنامه‌های جدی دولت حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی دانست و اضافه کرد: این کار می‌تواند در اشتغال دانش‌آموزان در آینده بسیار تأثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: توسعه هنرستان‌ها از اولویت‌ها است، معلمان و کادر مدرسه می‌توانند اساس آموزش را تشکیل دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیش از یک هزار معلم در چهارمحال و بختیاری به کارگیری شد، یادآوری کرد: در مناطق محروم به مدارس و فضاهای آموزشی توجه جدی صورت می‌گیرد.

حیدری به علاقه خیرین خارج از کشور برای مدرسه‌سازی و سرمایه‌گذاری در ایران اشاره و عنوان داشت: باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی بر لزوم استفاده از توان نیروهای جهادی و نهادهای انقلابی تاکید کرد و گفت: نباید از منابع مالی و پتانسیل دستگاه‌های دولتی در این زمینه غافل شد.

کد خبر 6100351

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آموزش هر شهرستان یک روستا در هرمزگان
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما