Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرخ اشتغال در ایالت‌های مختلف آمریکا به خاطر وضع محدودیت‌های کرونایی پایین آمده که بیشترین کاهش مربوط به هاوایی با ۱۳.۸ درصد و پس از آن میشیگان و نیویورک با ۱۰ درصد بوده است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، هاوایی، میشیگان و نیویورک سریعترین کاهش نرخ اشتغال در سال گذشته میلادی را ثبت کرده‌اند که نشان دهنده تاثیر محدودیت‌های تجاری ایجاد شده جهت مهار ویروس کرونا بر اقتصاد و بازار کار این مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

  گزارش وزارت کار آمریکا نشان می‌دهد کاهش شدید سفرها و گردشگری باعث پایین آمدن 13.8 درصدی تعداد حقوق بگیران در هاوایی در ماه دسامبر نسبت به 2019 بوده است که بالاترین رقم کاهش اشتغال در میان سایر ایالت‌های آمریکاست. نرخ اشتغال در میشیگان و نیویورک هم که محدودیت‌های سختگیرانه‌ای وضع کرده‌اند، 10 درصد کاهش یافته است.

 در همین حین، ایالت‌های میسیسیپی، جورجیا و آلاباما که تقریبا هیچ محدودیتی طی همه‌گیری ویروس کرونا نداشته‌ا‌ند، کاهش اشتغال کمتری را تجربه کردند.

موج ورشکستگی‌ها و بیکاری، اقتصاد آلمان را تهدید می‌کندبیکاری در آمریکا به بالاترین رقم طی 3 ماه گذشته رسید

 نرخ بیکاری در هاوایی 6.6 درصد در 2020 افزایش یافته و به 9.3 درصد رسیده است. نرخ بیکاری در ایالت کلرادو 5.9 درصد بالا رفته و به 8.4 درصد رسیده است. بیکاری در نوادا هم با 5.5 درصد افزایش، 9.2 درصد گزارش شده است. تمام ایالت‌های وابسته به گردشگری در آمریکا محدودیت‌های سفر و کسب و کار وضع کرده‌اند. این ایالت ‌ها بیشترین آسیب را از همه‌گیری ویروس کرونا خورده‌اند و بر روی توزیع واکسن کرونا جهت احیای فعالیت‌های اقتصادی خود حساب می‌کنند. ولی روند توزیع واکسن در آمریکا کندتر از برنامه  پیش می‌رود و شهرهایی مثل سانفرانسیسکو و نیویورک با کمبود مواجه شده‌اند.

 آخرین گزارش وزارت کار آمریکا نشان می دهد 140 هزار شغل در ماه دسامبر در این کشور از بین رفته است که نشان‌دهنده تاثیر همه‌گیری کرونا بر بازارهای کار در ایالت‌های آمریکاست. موارد ابتلا به کرونا در ماه دسامبر در سراسر آمریکا رو به افزایش بود که باعث وضع قرنطینه‌های جدید شد.

انتهای پیام/61

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از یورونیوز، سازمان بین المللی انرژی (IEA) که سرعت تولید فناوری‌های پاک را ارزیابی می‌کند در گزارشی اعلام کرد، سال گذشته، شاهد افزایش ۷۰ درصدی سرمایه گذاری در فناوری‌های پاک مانند فتوولتائیک خورشیدی (PV)، باتری ها، نیروی باد، الکترولیز‌ها و پمپ‌های حرارتی بوده ایم که در این بین، چین سه چهارم سرمایه گذاری‌های جهانی را به خود اختصاص داده است.

چین بیش از ۸۰ درصد ظرفیت تولید ماژول‌های خورشیدی PV و تولید باتری را در اختیار دارد و بزرگترین صادرکننده باتری‌های برقی در جهان است؛ چراکه حدود ۷۰ درصد از کل صادرات را در سال ۲۰۲۳ تشکیل داد. 

این غول آسیایی در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد از ظرفیت جهانی مواد فعال «کاتد» و بیش از ۹۷ درصد ظرفیت برای مواد فعال «آند» را در اختیار دارد. کاتد و آند اجزای اصلی باتری برای تولید باتری‌های لیتیوم یونی با کیفیت بالا هستند که در ساخت خودرو‌های الکتریکی یا سیستم‌های ذخیره انرژی به کار می‌روند.

در حالی که اتحادیه اروپا و آمریکا هر کدام پنج درصد از تولید باتری را تشکیل می‌دهند، آژانس بین المللی انرژی انتظار دارد ظرفیت انباشته شده توسط این سه منطقه از جمله چین تا سال ۲۰۳۰ بالای ۹۰ درصد باقی بماند.

کارگر ارزان و یارانه‌های دولتی، چین را در خط مقدم مسابقه فناوری پاک نگه می‌دارد.

سازمان بین المللی انرژی سطح کارخانه از بیش از ۷۵۰ تاسیسات را ارزیابی و اعلام کرد: تاسیسات تولید باتری، انرژی بادی و خورشیدی PV معمولا در آمریکا و اروپا ۷۰ تا ۱۳۰ درصد گران‌تر از چین است. هزینه‌های تولید ماژول PV خورشیدی در چین حدود ۳۵ تا ۶۵ درصد کمتر از اروپا یا آمریکاست. 

«اورسولا ون درلاین» «Ursula von der Leyen» رئیس کمیسیون اروپا، به رییس جمهور چین، «شی جین پینگ» «Xi Jinping» گفته است روابط اتحادیه اروپا و چین «به دلیل مازاد ظرفیت ناشی از کمک‌های دولتی، دسترسی نابرابر به بازار و وابستگی بیش از حد به چالش کشیده شده است»؛ موضوعاتی که قرار است توسط رهبران اتحادیه اروپا و شی طی یک گردهمایی رسمی در پاریس پایتخت فرانسه مورد بحث قرار دهند.

«فاتح بیرول» «Fatih Birol» مدیر اجرایی سازمان بین المللی انرژی، گفت: هنوز سرمایه گذاری بیشتری برای برخی فناوری‌ها مورد نیاز است و تولید انرژی پاک «می تواند به طور گسترده تری در سراسر جهان رسوخ کند». 

«دریس آکه» «Dries Acke» معاون مدیر عامل شرکت «سولار پاور یوروپ» مستقر در بروکسل، تمرکز تولید PV خورشیدی در یک منطقه خاص را «خطر قابل توجه» ذکر می‌کند و می‌گوید: عرضه بیش از حد کنونی پنل‌های خورشیدی «ثبات بازار» را تهدید می‌کند.

مقامات اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند با ارائه راه حل‌های قانونی و یارانه ای، ظرفیت‌های تولیدی خود را به گونه‌ای تقویت کنند که مانع از سلطه چین بر بازار جهانی فناوری‌های پاک شوند.

«کریستف گرودلر» «Christophe Grudler» نماینده فرانسوی پارلمان اروپا پیشنهاد کرده است سازوکار تعدیل مرز کربن به محصولات نهایی تعمیم داده و به طور کلی «رویکردی کمتر ساده لوحانه ای» برای تسلط اقتصادی چین اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • طلای جهانی ثابت شد
  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می‌شود؟
  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟
  • ویدئو| آتش‌زدن پرچم آمریکا و اسرائیل در نیویورک‌سیتی
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • ببینید | فیلمی پربازدید از شدت گردباد و طوفان در ایالت نبراسکا در آمریکا
  • قیمت طلا افزایش یافت